No waste! Resqued food! Veggie! Plant based!

Amsterdam, januari 2020 – "No waste! Resqued food! Veggie! Plant based!” Het spatte af van vele productintroducties tijdens de Horecava 2020. Je kunt er echt niet meer omheen. Bijna iedere stand die ik passeerde tijdens de Horeca van 2020 heeft een productintroductie welke te maken heeft met een oplossing voor voedselproblematiek. Ik heb t geproefd; pasta van rode bieten, biologische en veganistische koek, oude kaas van een schattige koe met een kleine ecologische footprint, een burger van erwtenproteïne die sist, ruikt en bloedt als echt vlees, wentelteefjes van gered brood... Op de krekelburger na. Een soep van een verruwde pompoen maakt me niets uit, maar een krekel- of sprinkhaanburger gaat mij persoonlijk te ver! Kortom aan de aanpak van de toekomstige voedselproblematiek wordt heel hard gewerkt. Sommige productpresentaties zijn vindingrijk en creatief, sommige boezemen je angst in. Het verhaal achter de producten lijkt belangrijker dan de smaak... Dit maakt het voor mij extra uitdagend om je te helpen met een onderscheidende positionering. Stuur me gerust een berichtje via deze link als je het prettig vind als ik eens vrijblijvend met je meekijk naar jouw verhaal.