Wie ben ik

En wat is mijn verhaal? Ik ben een ontzettende Bob de Bouwer, in de figuurlijke zin van het woord. Ik zoek in de grootste chaos naar structuren en verbanden, om terug te gaan naar de basis. Het zit in mijn karakter om de rust te bewaren en bewaken om zo een steady proces te kunnen doorlopen. Als jij naar links en rechts slingert, trek ik je weer terug naar de rode lijn.

“Ze is nuchter, praktisch ingesteld en krijgt het voor elkaar om je out-of-the-box te laten denken”

- (Teunis Versteeg, De Liesvelden, lid FloraHolland Product Commissie)
Als marketing professional begeleid ik je met veel kennis & kunde, al ruim 25 jaar. Mijn missie is om strategie te vertalen naar simpel te hanteren middelen. Iets wat past bij jouw organisatie.Speciaal voor jou heb ik de Focus scan en de bewezen succesvolle Marketing Activatie Kalender ontwikkeld. Want “If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”- Albert Einstein.

“Zelfs met zeer korte deadlines bewaart Marleen de rust en focus en wordt alles ‘gewoon’ geregeld”

- (Ellen Oosterkamp, eigenaar Madame Hagel)

In 1996 rondde ik mijn studie Voeding en Marketing (Hogeschool Zuyd, Nima A en B) succesvol af. Vervolgens volgde ik diverse trainingen en cursussen op mijn vakgebied. Een greep uit de meest recente:
  • Diverse ondernemerschapstrainingen;
  • Social media, Johnny Wonder;
  • Basistraining Social Media, Storm Academie;
  • Projectmanagers- en projectleidersvaardigheden, Schouten en Nelissen;
  • Effectiviteitstrainingen, Schouten en Nelissen;
  • Finance for non-financials, Hogeschool Amsterdam.

In de afgelopen 26 jaar werkte ik voor verschillende food bedrijven met A-merken, private label of merkloos. Van beursorganisatie tot het schrijven van marketingplannen, alles op het gebied van marketing passeerde de revue. De bedrijven waar ik vóór mijn zelfstandig ondernemerschap voor werkte: Yakult Nederland, Beckers, Anova Seafood en Inova Fruit.